Advies nodig? bel 0318 437 552

Ede

 • Cursus foutloos schrijven »

  Wanneer is het wordt en wanneer word? Is het pannenkoek of pannekoek? Dit zijn enkele voorbeelden die aan bod komen tijdens de snelcursus foutloos schrijven. Want PR Acadamy gelooft dat iedereen kan zonder stijl- en spelfouten kan schrijven.

 • Doelgroepgericht schrijven »

  Weet jij welke taal jouw doelgroep spreekt? Wat hen interesseert en waarmee je hen verrast? In de training doelgroepgericht schrijven, leert PR Academy je om jouw doelgroep te bepalen en te bereiken.

 • Succesvolle perscampagne »

  Hoe zorg je ervoor dat media geïnteresseerd zijn in jouw nieuws? Hoe val je op bij redacties van tv-programma’s, vakbladen en kranten? En hoe creëer je online interesse in jouw verhaal? PR Academy inspireert en helpt u om een nieuwswaardige PR-campagne op te zetten.

 • Mediatraining »

  Hoe formuleer je een krachtige boodschap? En hoe verwoord je dit op een heldere wijze in de media? Krijg je of heb je (onverwachts) te maken met publiciteit, dan helpt het als je de kernboodschap goed naar buiten kunt brengen. Of dit nu in de rol is van bestuurder, CEO, manager, ondernemer, woordvoerder, persvoorlichter, communicatieadviseur of als politicus, projectmanager, sporter of artiest. Met de mediatraining van PR Academy word je de regisseur van je eigen verhaal en kun je vol zelfvertrouwen en empathie de media te woord staan.

 • Training content voor social media »

  Hoe zet je content effectief in voor social media? Dit vraagt om een resultaatgerichte en doordachte aanpak. Het gebruiken van content op social media is een doeltreffende manier om zichtbaar te zijn en doelgroepen in beweging te krijgen. Ook helpt het te werken aan een betere reputatie en imago en draagvlak te creëren of vergroten. Maar hoe pak je dat in werkelijkheid aan?

 • Speechschrijven »

  Weet jij hoe je een goede speech schrijft? Hoe zorg je voor structuur in de boodschap, het ritme en de duur van de speech? Hoe ga je om met interactie uit het publiek, de locatie en ruis? Deze training geeft jou de mogelijkheid om deze vaardigheden te ontwikkelen. Daarna schrijf je speeches waarnaar van begin tot eind met aandacht wordt geluisterd.

Top