Advies nodig? bel 0318 437 552

Geboren vanuit de behoefte van het MKB

De PR Academy is ontstaan vanuit een behoefte in de markt. Organisaties willen graag ontdekken wat zij zelf kunnen doen aan PR, vaak naast de inzet van een communicatie of PR-bureau die hen daarbij ondersteunt.

Kort en dus intensief

In sessies van een halve of hele dag, nemen we de belangrijkste onderdelen van PR met je door. Hierbij focussen we zowel op het microniveau van het schrijven van een persbericht tot het macroniveau van een effectief reputatiemanagement.

Inclusief nazorg

Na de training ga je vol ambities en plannen naar huis. Omdat we graag willen dat je onze training in de praktijk brengt, zorgen we voor nazorg. Hier kun je alle zaken waar je in de praktijk tegenaan loopt nog eens rustig met ons doornemen en adviseren we je over de beste oplossingen.

We halen de praktijk in huis

Voor alle cursussen werken we met praktijkprofessionals. Mensen die dagelijks werkzaam zijn in het vak. Zo krijg je een advies dat rechtstreeks uit de praktijk komt.

Gevoed vanuit de praktijk

De kracht van de PR Academy zit in de nauwe samenwerking met professionals uit de praktijk. Naast vaste trainers, werken we regelmatig samen met andere externe specialisten zoals bijvoorbeeld journalisten. Alles met één doel: de training zo dicht mogelijk bij de praktijk brengen. De PR Academy zet ervaren praktijkmensen in om anderen nog beter te maken in hun vak.

 

Peter Pors

Peter is sinds 2001 actief, in eerste instantie op de PR-afdeling van een grote verzekeraar en daarna al snel als zelfstandig adviseur. Inmiddels runt hij een adviesbureau met vestigingen in Den Haag en Ede: PDR strategie en communicatie. Peter is een ondernemende professional die altijd werkt aan meetbaar resultaat.


Peter is vooral inspirator en aanjager. Het beste halen uit mensen, het beste halen uit kansen voor klanten en natuurlijk het beste halen uit zichzelf. Iedere dag zijn er nieuwe kansen! Thema’s zijn: hoe ben ik nu relevant, hoe werk ik aan een open dialoog met mijn omgeving en hoe werk ik vanuit mijn eigen identiteit? Daarnaast is Peter ook maatschappelijk actief in verschillende verenigingen, waaronder vice-voorzitterschap van VNO-NCW VeluweVallei.

Korstiaan van Vliet

Korstiaan loopt sinds 2005 rond in het communicatievak, met ervaring aan zowel de klant- als bureauzijde. Hij zoekt samen met klanten hun unieke positie in de markt en schrijft daarbij passende teksten en geeft verrassende communicatieadviezen. Zijn uiteindelijke doel is eenvoudig: dankzij meer naamsbekendheid meer omzet genereren. Door ruime praktijkervaring weet hij theorie en praktijk op een aantrekkelijke manier te combineren, iets waar zijn klanten en hun trainees hun voordeel mee doen!

Linda ter Maaten

Linda is sinds 2016 werkzaam in het communicatievak, zowel de bureau- als klantzijde zijn bij haar bekend. Als communicatieadviseur maakt Linda strategische keuzes om zich vervolgens te verdiepen in de uitvoering van communicatiemiddelen. Die aanpak deelt ze graag met jou tijdens een training.

Wilhelm Doeleman

Wilhelm is sinds 2019 verbonden aan PDR en de PR Academy. Hij is als adviseur actief voor PDR in Den Haag, daar is hij voornamelijk bezig met public affairs en strategie voor relaties. In de afgelopen jaren heeft Wilhelm tientallen bestuurders en politici geadviseerd op het gebied van media, communicatie en (stakeholder)draagvlak.

Jurgen Latijnhouwers

Jurgen is sinds begin 2011 media en communicatietrainer. Hij werkte daarvoor ruim 15 jaar als journalist bij onder meer Pauw & Witteman, Barend & Van Dorp en NCRV Netwerk.
In zijn journalistieke carrière heeft Jurgen Latijnhouwers honderden tv-interviews voorbereid en geanalyseerd. Interviews met ministers, staatssecretarissen, Tweede Kamerleden, CEO’s, acteurs, wetenschappers en sporters. Als redacteur/verslaggever heeft hij ruim honderd reportages, rubrieken en filmpjes gemaakt.
Latijnhouwers Media & Communicatie traint en adviseert mensen van landelijke politieke partijen, telecombedrijven, onderzoeksorganisaties, opleidingen, grote brancheorganisaties, mediabedrijven en consultancy bureaus.

Kasper Klaarenbeek

Als retailer en change agent weet Kasper dat je zo goed bent als het laatste contact met je klant. Vanuit dat principe zoekt hij naar ‘verschilligheid’, niet op papier maar real live! Kasper leerde in de praktijk (o.a. als directielid van Kruidvat) dat leiderschap van succes vraagt om focus, loslaten en samenwerking op basis van zakelijke duidelijkheid.

Marleen Kruitwagen

Marleen is met haar bijna 25 jaar ervaring in communicatiebanen een echte senior die weet hoe het reilt en zeilt in organisaties en op de communicatieafdeling. Zij heeft op alle gebieden gewerkt: van interne communicatie, marketing, tot public relations en participatie. Schrijven is haar passie, ze weet hoe je een boodschap over de bühne krijgt. In een training van Marleen word je gezien en is er veel ruimte voor humor en interactie.

Top