Advies nodig? bel 0318 437 552

Geboren vanuit de behoefte van het MKB

Geboren vanuit de behoefte van het MKB

De PR Academy is ontstaan vanuit een behoefte in de markt. Organisaties willen graag ontdekken wat zij zelf kunnen doen aan PR, vaak naast de inzet van een communicatie of PR-bureau die hen daarbij ondersteunt.

 

Kort en dus intensief
In sessies van een halve of hele dag, nemen we de belangrijkste onderdelen van PR met je door. Hierbij focussen we zowel op het microniveau van het schrijven van een persbericht tot het macroniveau van een effectief reputatiemanagement.

 

Inclusief nazorg
Na de training ga je vol ambities en plannen naar huis. Omdat we graag willen dat je onze training in de praktijk brengt, zorgen we voor twee nazorgmomenten. Hier kun je alle zaken waar je in de praktijk tegenaan loopt nog eens rustig met ons doornemen en adviseren we je over de beste oplossingen.

 

We halen de praktijk in huis
Voor alle cursussen werken we met praktijkprofessionals. Mensen die dagelijks werkzaam zijn in het vak. Zo krijg je een advies dat rechtstreeks uit de praktijk komt.

Gevoed vanuit de praktijk

Gevoed vanuit de praktijk

De kracht van de PR Academy zit in de nauwe samenwerking met professionals uit de praktijk. Naast vaste trainers, werken we regelmatig samen met andere externe specialisten zoals bijvoorbeeld journalisten. Alles met één doel: de training zo dicht mogelijk bij de praktijk brengen. De PR Academy zet ervaren praktijkmensen in om anderen nog beter te maken in hun vak.

Top