Advies nodig? bel 0318 437 552

Praktijktrainers

Peter Pors

Peter is sinds 2001 actief, in eerste instantie op de PR-afdeling van een grote verzekeraar en daarna al snel als zelfstandig adviseur. Inmiddels runt hij een adviesbureau met vestigingen in Den Haag en Ede: PDR strategie en communicatie. Peter is een ondernemende professional die altijd werkt aan meetbaar resultaat.


Peter is vooral inspirator en aanjager. Het beste halen uit mensen, het beste halen uit kansen voor klanten en natuurlijk het beste halen uit zichzelf. Iedere dag zijn er nieuwe kansen! Thema’s zijn: hoe ben ik nu relevant, hoe werk ik aan een open dialoog met mijn omgeving en hoe werk ik vanuit mijn eigen identiteit? Daarnaast is Peter ook maatschappelijk actief in verschillende verenigingen, waaronder vice-voorzitterschap van VNO-NCW VeluweVallei.

Korstiaan van Vliet

Korstiaan loopt sinds 2005 rond in het communicatievak, met ervaring aan zowel de klant- als bureauzijde. Hij zoekt samen met klanten hun unieke positie in de markt en schrijft daarbij passende teksten en geeft verrassende communicatieadviezen. Zijn uiteindelijke doel is eenvoudig: dankzij meer naamsbekendheid meer omzet genereren. Door ruime praktijkervaring weet hij theorie en praktijk op een aantrekkelijke manier te combineren, iets waar zijn klanten en hun trainees hun voordeel mee doen!

Jurgen Latijnhouwers

Jurgen is sinds begin 2011 media en communicatietrainer. Hij werkte daarvoor ruim 15 jaar als journalist bij onder meer Pauw & Witteman, Barend & Van Dorp en NCRV Netwerk.
In zijn journalistieke carrière heeft Jurgen Latijnhouwers honderden tv-interviews voorbereid en geanalyseerd. Interviews met ministers, staatssecretarissen, Tweede Kamerleden, CEO’s, acteurs, wetenschappers en sporters. Als redacteur/verslaggever heeft hij ruim honderd reportages, rubrieken en filmpjes gemaakt.
Latijnhouwers Media & Communicatie traint en adviseert mensen van landelijke politieke partijen, telecombedrijven, onderzoeksorganisaties, opleidingen, grote brancheorganisaties, mediabedrijven en consultancy bureaus.

Kasper Klaarenbeek

Als retailer en change agent weet Kasper dat je zo goed bent als het laatste contact met je klant. Vanuit dat principe zoekt hij naar ‘verschilligheid’, niet op papier maar real live! Kasper leerde in de praktijk (o.a. als directielid van Kruidvat) dat leiderschap van succes vraagt om focus, loslaten en samenwerking op basis van zakelijke duidelijkheid.

Top