Advies nodig? bel 0318 437 552

Omgaan met confrontaties

Rechtstreekse confrontaties kunnen soms erg lastig en onvoorspelbaar. De gesprekken gaan vaak over onderbuikgevoelens. Soms gaat het zelfs gepaard met platgeslagen meningen. Hoe ga je hiermee om?


 

Deelnemers geven deze training gemiddeld een
8,2
Lees meer >

Vragen beantwoorden
Hoe beantwoord je vragen van een boze burger die niet geïnteresseerd is het lange, ingewikkelde verhaal? Welke vragen stellen deze burgers? Hoe kijken ze naar u? Hoe kunt u zich goed voorbereiden op deze vragen? En wat zijn de goede antwoorden?
Tijdens de training leren we hoe je met deze situaties kunt omgaan. We maken veelvuldig gebruik van praktijkoefeningen. Zoals een pitchtraining om onderbuikvragen te beantwoorden en een oefening waarin je geconfronteerd wordt met lastige, platgeslagen meningen. Deze oefeningen nemen we op met een camera en gaan we achteraf analyseren.

Doel van de training omgaan met confrontaties
Je leert hoe je effectiever kunt omgaan met een publiek dat verwacht dat je een duidelijk en helder antwoord hebt op lastige vragen. Je leert dat je niet vanuit jouw eigen oogpunt moet denken, maar vanuit de blik van de burger.

*Minimaal 3 deelnemers per training

 

Geschikt voor

Ambtenaar

Bestuurder

Bestuursvoorzitter

Directeur

Politicus

Woordvoerder

 

Faciliteiten

  • Gratis parkeerkaart
  • Inclusief uitgebreide lunch
  • Koffie, thee en frisdrank inbegrepen
  • Notitiemateriaal

 

duur: Een dag    price: € 795

Data en locaties
 
Top