Advies nodig? bel 0318 437 552

Reputatiemanagement

Een goede reputatie komt te voet en gaat te paard. Als organisatie wil je graag dat de buitenwereld een positief beeld heeft van jou. Reputatiemanagement is het managen van vertrouwen én het beschermen van jouw merk of organisatie. Hoe zorg je als organisatie dat de reputatie steeds beter wordt? En hoe ga je om met mogelijke bedreigingen van jouw reputatie? Met de training reputatiemanagement van PR Academy bouw je aan een sterker merk of organisatie.

 

Deelnemers geven deze training gemiddeld een
8,2
lees meer >

Inhoud van de cursus 

Tijdens deze training kijken we naar de verschillende aspecten van reputatiemanagement. Wat is reputatiemanagement, wat is hiervoor nodig en hoe past dat binnen de communicatiemix? Je ontdekt waar je organisatie of merk voor staat en hoe je invloed kunt uitoefenen op het beeld dat doelgroepen van jouw organisatie hebben. Dit geldt zowel binnen als buiten de organisatie. Met de inzichten en kennis van monitoring, kun je sturen en adviseren in je communicatiebeleid. Door je acties te meten, weet je wat het effect hiervan is en kun je indien nodig bijsturen.

 

De training reputatiemanagement wordt afgewisseld met theorie en praktijk, zoals je van ons gewend bent. Jouw organisatie of merk vormt de basis om de opgedane kennis toe te passen. 

 

Onderwerpen 

 

  • Succesvol reputatiemanagement 
  • Identiteit en imago 
  • Managen van vertrouwen 
  • Organisatie van de communicatie en reputatie managen en monitoren 


Na afloop van de training kun je de reputatie van je organisatie in kaart brengen en actief sturen op dit beeld bij jouw stakeholders. Je kunt proactief handelen bij incidenten om reputatieschade te voorkomen. 

 

Bevind je je in een crisis of een noodsituatie? Wij helpen je graag om je per direct bij te staan. Bel met onze senior communicatieadviseurs Peter Pors of Korstiaan van Vliet via 0318-437552. Wil je voorbereid zijn bij een (mogelijke) crisis? Volg onze training crisiscommunicatie.

 

Geschikt voor

(Directie)secretaresse

Bestuursvoorzitter

CEO

Communicatieadviseur

Communicatiemanager

Communicatiemedewerker

Directielid

PR-medewerker

Woordvoerder

 

Faciliteiten

  • Gratis parkeerkaart
  • Notitiemateriaal
  • Onbeperkt koffie, thee en frisdrank

 

duur: dagdeel    prijs: € 295,-

Data en locaties