Advies nodig? bel 0318 437 552

Vergroot jouw kennis met de trainingen van PR Academy

Onze trainingen zijn praktijkgericht en vergroten jouw kennis. Onze trainers staan zelf met ‘de poten in de klei’. Hierdoor weten ze wat er speelt en gaan we samen aan de slag met uitdagingen die je dagelijks tegenkomt. Naast onze vaste trainingen bieden we ook trainingen op maat. 

 
 

Omgaan met confrontaties

Rechtstreekse confrontaties kunnen soms erg lastig en onvoorspelbaar. De gesprekken gaan vaak over onderbuikgevoelens. Soms gaat het zelfs gepaard met platgeslagen meningen. Hoe ga je hiermee om?

duur: Een dag    price: € 795
Lees meer over deze training

Cursus foutloos schrijven

Wanneer is het wordt en wanneer word? Is het pannenkoek of pannekoek? Dit zijn enkele voorbeelden die aan bod komen tijdens de snelcursus foutloos schrijven. Want PR Acadamy gelooft dat iedereen kan zonder stijl- en spelfouten kan schrijven.

duur: dagdeel    price: € 295
Lees meer over deze training

Doelgroepgericht schrijven

Weet jij welke taal jouw doelgroep spreekt? Wat hen interesseert en waarmee je hen verrast? In de training doelgroepgericht schrijven, leert PR Academy je om jouw doelgroep te bepalen en te bereiken.

duur: dagdeel    price: € 295
Lees meer over deze training

Succesvolle perscampagne

Hoe zorg je ervoor dat media geïnteresseerd zijn in jouw nieuws? Hoe val je op bij redacties van tv-programma’s, vakbladen en kranten? En hoe creëer je online interesse in jouw verhaal? PR Academy inspireert en helpt u om een nieuwswaardige PR-campagne op te zetten.

duur: dag    price: € 595
Lees meer over deze training

Autoriteit verwerven

In veel media-uitingen zie je dat een expert het woord krijgt. Hoe zorg je ervoor dat juist iemand van jouw organisatie die expert is? PR Academy geeft handvatten zodat u meer autoriteit verwerft in het medialandschap.

duur: dagdeel    price: € 295
Lees meer over deze training

Mediatraining

Hoe formuleer je een krachtige boodschap? En hoe verwoord je dit op een heldere wijze in de media? Krijg je of heb je (onverwachts) te maken met publiciteit, dan helpt het als je de kernboodschap goed naar buiten kunt brengen. Of dit nu in de rol is van bestuurder, CEO, manager, ondernemer, woordvoerder, persvoorlichter, communicatieadviseur of als politicus, projectmanager, sporter of artiest. Met de mediatraining van PR Academy word je de regisseur van je eigen verhaal en kun je vol zelfvertrouwen en empathie de media te woord staan.

duur: dag    price: € 795
Lees meer over deze training

Reputatiemanagement

Een goede reputatie komt te voet en gaat te paard. Als organisatie wil je graag dat de buitenwereld een positief beeld heeft van jou. Reputatiemanagement is het managen van vertrouwen én het beschermen van jouw merk of organisatie. Hoe zorg je als organisatie dat de reputatie steeds beter wordt? En hoe ga je om met mogelijke bedreigingen van jouw reputatie? Met de training reputatiemanagement van PR Academy bouw je aan een sterker merk of organisatie.

duur: dagdeel    price: € 295
Lees meer over deze training

Crisiscommunicatie

Een crisis kan in elke organisatie en op ieder moment voorkomen. De manier waarop je een crisis aanpakt is van cruciaal belang bij crisiscommunicatie. Een goede voorbereiding is echt meer dan het halve werk. Hoe bereid je je voor op een crisis, die per definitie onverwacht komt? Bij PR Academy helpen we jou bij alle aspecten met onze training crisiscommunicatie. Zo beperk je met een gedegen voorbereiding de reputatieschade of kom je er bovendien nog sterker uit.

duur: dagdeel    price: € 295
Lees meer over deze training

Training content voor social media

Hoe zet je content effectief in voor social media? Dit vraagt om een resultaatgerichte en doordachte aanpak. Het gebruiken van content op social media is een doeltreffende manier om zichtbaar te zijn en doelgroepen in beweging te krijgen. Ook helpt het te werken aan een betere reputatie en imago en draagvlak te creëren of vergroten. Maar hoe pak je dat in werkelijkheid aan?

duur: dagdeel    price: € 295
Lees meer over deze training

Speechschrijven

Weet jij hoe je een goede speech schrijft? Hoe zorg je voor structuur in de boodschap, het ritme en de duur van de speech? Hoe ga je om met interactie uit het publiek, de locatie en ruis? Deze training geeft jou de mogelijkheid om deze vaardigheden te ontwikkelen. Daarna schrijf je speeches waarnaar van begin tot eind met aandacht wordt geluisterd.

duur: dag    price: € 595
Lees meer over deze training
Top